Föreningen

Målsättningen för LUNDS BOIS är mycket mer än att bara vinna på planen. Vi strävar också efter att utveckla våra medlemmar till goda kamrater. Lagkänsla, samhörighet och ödmjukhet är några av de begrepp som vi anser viktiga vid våra sammankomster.

Alla är lika mycket värda i LUNDS BOIS! Ledare och spelare deltar självklart i föreningen utan någon ersättning. Vi arbetar ideellt.

Lunds BOIS vill vara en stadsdelsförening med upptagningsområde på Gunnesbo, Nöbbelöv, Kobjer och Oscarshem, och bli känd för att erbjuda attraktiva aktivititer där båda föräldrar och barn kan mötas och ha roligt. Vi ser vår verksamhet i första hand som en social fostran där alla är välkomna att ha roligt på sina villkor och där ingen sållas bort.

Lunds BOIS arrangerar en fotbollskola i början på sommarlovet. Barn i åldern 7 till 12 år spelar fotboll, badar och sysslar med en mängd andra aktivititer. Klubbens juniorspelare ställer upp som mycket populära ledare.

Föreningens aktiviteter är förlagda till Gunnesbogård och Gunnesbo IP.

Uppdaterad: 2014-03-07 01:12

Våra sponsorer:

TeamSportia_2radig_CMYK

stanno-logo-2012

logga-actic_webb

TetraPak

Stöd Lunds BOIS när du handlar på nätet.

Gräsroten Svenska spel

Cint sponsrar Lunds BOIS

när du besvarar deras marknadsundersökningar

via mail. Varje undersökning ger mellan 5-30kr och kommer till dig cirka en gång i månaden.

Postadress:
Lunds BOIS - Fotboll