Bli Medlem i Lunds BOIS 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
Lunds BoIS/Torns IF P19

Höörs IF
vs
Lunds BoIS/Torns IF
Höörs IFvsLunds BoIS/Torns IF

  INFORMATION

Matchstart:sön 19 februari, 12:00
Plats:Gunnesbo Gård - A-plan (konstgräs)
Samling:10:00, Gunnesbo Gård
Aktivitetsinfo: I måndags pratade vi på mötet både om svårigheten att hitta motståndare i kategorin "något lättare" och att vi under sportlovet skulle hålla matchpaus första helgen (denna helgen).

Min ledarkollega i Höörs IF kontaktade mig på epost redan i måndags kväll och därefter har vi spånat om att snickra ihop en match trots allt. Framförallt känner jag själv att vi kan må bra av att möta något lite lättare motstånd. Har min ledarkollega i Höör hittat oss så vill jag helt enkelt inte tacka nej.

Självklart behöver vi spela på vårt bästa och troligtvis kommer vi få till en bra jämn och oviss match där vid bra prestation har bra chans på poäng. Jag vet också att en del reser bort över sportlovet men så är det för alla föreningar och jag tror verkligen att vi kan få ihop något bra till söndag.

Ge snabbt besked på kallellsen.

Jag vill komplettera vid behov. Vid behov kommer jag även kolla med vårt P08 då de gjort riktigt bra på träningar.

Kryssa upp "skapa körning" eller "behöver skjuts" i appen. Det är en ganska lång resa till Höör men om de blir en positiv och jämn match så bjuder vi dem till Lund för en returmatch i framtiden.

Adress: Ystadvägen 2 i Höör

<< Tillbaka

 
 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier