Välkommen till BOIS-Galan 2021 !!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll- och Idrottssällskap
Lunds BoIS/Torns IF P16 (Födda 06/07)

Välkommen till Lunds BoIS/Torns IF P16 (Födda 06/07)

Träningstider - Vintern 2021/2022

Måndagar, kl. 19:00 - 20:30, Gunnesbo Gård

Onsdagar, kl. 19:00 - 21:00, Gunnesbo Gård

Säsongen 2022 i gång!
2022-01-09 15:17

Snart är juluppehållet över.

 

Två cuper, som vi skulle spelat under jullovet och som vi hade sett framemot, har tyvärr pga Coronaläget blivit inställda. Det var Skånecupen i Malmö och Arenacup i Kristianstad. Detta har gjort julluppehållet extra lugnt. Förhoppningsvis har alla hunnit vila upp sig ordentligt.

 

Vi sätter igång med träningar imorgon - måndag den 10/1 kl.19:00 på Gunnesbo Gård.

 

Om vi inte drabbas av flera restriktioner borde vi återuppta matchspel i Landora Vintercupen med hemmamatch mot GIF Nike redan nu på lördag den 15/1 kl.14:00.

 

Under matcherna i december hade vi det lite tunnt med spelare som kunde ställa upp. Men tackvare att vi fick hjälp av en U19 spelare född 05 och tre P08 spelare har vi kunnat spela de två senaste matcherna. Vi är mycket tacksamma över denna hjälp och vi hoppas på fortsatt bra samarbete med de andra lagen under 2022.

 

Vi hoppas nu på en rolig och utvecklande säsong 2022!!!

Nya tränare och planer framöver
2021-11-12 17:26

I somras började Johannes Ahlin som ny huvudtränare för laget och nyligen också Isak Pettersson som assisterande. Vi har nu spelat klart alla matcherna i höstserien och våra nya tränare börjar känna sig riktigt "varma i kläderna". 

 

Vi har blivt fler spelare i laget vilket är jättekul! Nu kan vi verkligen planera flera roliga aktiviteter framöver.

 

Så vi har nu planerat att delta i vinterserien BK Landoras Vintercup 21/22 och i flera inomhus cuper under hösten och vintern. Under våren nästa år blir det Distriktmästerskap och en övernattningscup i Tidaholm, Giffcupen. Och det som vi ser mest framemot är Gothia Cup i juli nästa år.

 

Vi har haft flera aktiviteter att tjäna pengar till lagkassan. Vi skall fortsätta med det under hösten och våren för att ha råd att genomföra alla planerade aktiviteter.

Starta din resa i Lunds BOIS
2021-10-31 16:13

Vill du börja spela i P15 i Lunds BOIS så börjar ni med att anmäla er genom en blankett och den finner ni här.

Matchspel med kombinerade laget Lunds BoIS / Torns IF P15 igång
2021-05-06 16:12

Den senaste långa höst- och vinterperioden utan möjlighet till matchspel har varit krävande när det gäller att bibehålla glädjen, drivet och ibland fokusen på träningsaktiviteterna. Under våren har vi dock kommit igång med ett mycket givande samarbete med ett annat gäng spelsugna killar, Torns IF P06. Vi har haft flera gemensamma träningar under ledning av tränare från båda föreningarna. Träningarna har varit intensiva men även mycket roliga och målet har varit att bilda ett kombinerat lag som ska kunna spela 11-manna matcher i serien framöver.

Och nu äntligen, när matchrestriktionerna har blivit lättade, kommer laget att spela sin första 11-manna match. Det blir en träningsmatch mot BK Olympics, idag kl.19.30 på Smörlyckans IP, Plan 8. Det blir ett tillfälle att prova allt man har tränat de senaste månaderna. Ett tillfälle att lära sig mer och förbereda sig inför kommande seriespel i Sydvästra C1.

Innan seriestarten är det en till träningsmatch inplanerad, mot Oxie SK, söndagen den 16/5, kl.10.15 på Gunnesbo Gård. Seriestarten sker i ett derby mot Linero IF fredagen den 21/5 kl.19.00 på Gunnesbo Gård.

Vi får önska laget mycket glädje och utveckling i de kommande matcherna!

Årsberättelse 2020
2021-03-05 16:10

Här kommer kort sammanfattning av hur året 2020 blev för vårt lag. 2020 - som på många sätt var ett speciellt år för alla.

P2006 började 2020 som ett 06-lag och under andra halvan av året blev det ett 06/07-lag.

Under 2020 ver det rätt mycket förändringar på ledarsidan. Laget hade dock under hela året haft en huvudledare som ”hållit i trådarna”. Året inleddes med Jan Nilsson som huvudtränare och Marcos Castro som assisterande. Tyvärr var Jan tvungen att sluta som tränare efter våren. Marcos tog då över som huvudtränare och ledde laget under sommaren och hösten, vilket gav laget nödvändig lugn och kontinuitet. I början av hösten kom Victor Segerdahl och Lass Hamawand in som extra tränare. Victor och Lass är två unga fotbollsspelare som förutom sitt engagemang i Lunds BoIS P2006 även satsar på sin egen fotbollskarriär. Under hösten kom även Egil Wingbro in i laget och tog över som huvudtränare. Övriga ledare som skött den viktiga administrativa delen av arbetet har varit Elin Ruuth och Aida Vajraca.  Att ledarstaben på slutet av året ökade till fem ledare, varav tre tränare, bådar gott inför lagets förberedelser att börja spela 11-mannafotboll under 2021.

 

 

I början på året sökte sig ett antal 07-spelare till Pojkar 2006. Detta tillskott av spelare var väldigt positivt för Pojkar 2006 och var avgörande för att laget under 2020 kunde ställa upp i en 9-mannaserie. Laget spelade under våren och hösten i P14 Sydvästra C1.

Spelartruppen blev under året mycket sammansvetsad med stor träningsvilja och kärlek för fotbollen. Den goda sammanhållningen i laget har definitivt hjälpt att på ett mycket bra sätt klara av det märkligaste året som världen och fotbollen har upplevt - med Corona pandemin. Att laget har kunnat fortsätta träna och spela i princip alla seriematcherna, med undantag av tre inställda matcher under våren, har betytt mycket för alla i laget.

 

 

Pga rekommendationerna kring smittspridningen deltog laget inte på några cuper. Dock fick 06 spelarna delta i tre samlingar inom spelarutbildningen STU P14 som arrangeras av Skånes FF, vilket var mycket givande. Extra roligt är att Alejandro Wihlborg Costa dessutom blev uttagen till STU P15 som kommer att arrangeras under 2021. Vi vill passa på och önska Aleandro “Lalo” ett stort lycka till i hans fortsatta fotbollsutveckling.

 

Som förberedelse inför 11-manna spelet inleddes ett samarbete med Pojkar 2004/05 under hösten, med vissa gemensamma träningsaktiviteter. Pga Coronarestriktioner fick detta samarbete tyvärr relativt snabbt läggas på is. Nu hoppas vi att det snart kommer att bli tillåtet med matchspel och blandning av spelartrupper.

 

 

Avlslutningsvis vill vi poängtera att vi gärna välkomnar flera spelare till laget så att vi kan gå ännu starkare in i den kommande säsongen.

 

/Aida

Lagledare

Lunds BoIS P06/07

 

 
Huvudsponsor
Sponsor Premium
Sponsor Extra
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier