Bli Medlem i Lunds BOIS 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
P9 (Födda 15)

Veberöds AIF
vs
Lunds Boll o Idrottssällskap
Veberöds AIFvsLunds Boll o Idrottssällskap

  INFORMATION

Matchstart:sön 29 januari, 08:00
Plats:Svaleboskolans idrottshall Veberöd
Samling: Svaleboskolans idrottshall
Aktivitetsinfo: Anmälning till Romelecupen 29/1, sista svarsdatum 20/1. Svar om deltagande ges under helgen 21-22 januari.

Det är precis som i Bråhögscupen begränsning av antal spelare som kan vara med. Är det väldigt stort intresse kommer vi att behöva göra ett urval. Svar ges helgen 21-22 januari. (Vi kommer förstås försöka göra så att så många som möjligt kan vara med men observera att det är 13-min matcher och endast 3 st matcher/lag så vi kommer ändå behöva göra en avvägning så att de som åker dit faktiskt också kan få spela)

Vi har två lag anmälda (se spelschema nedan). Ett lag spelar förmiddag och ett lag spelar eftermiddag. Därför är det viktigt att ni i era svar specificerar om ni endast kan för- eller eftermiddag eller båda. Det behöver tydligt framgå om man ENDAST kan ett av alternativen eller om det är ett önskemål. Var så tydliga ni kan så blir det lättare att det blir rätt.

LUNDS BOIS 1:
0815 Veberöd AIF Röd
0900 Dalby GIF Blå
1015 Kulladals FF Blå

LUNDS BOIS 2:
1215 Eskilsminne IF Blå
1330 Veberöds AIF Svart
1515 Kvarnby IK 1

<< Tillbaka

 
 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier