Bli Medlem i Lunds BOIS 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
P9 (Födda 15)

Välkommen till Lunds BoIS Pojkar 2015

Träningstider 2024:

Vi tränar måndagar och onsdagar 1730-1830 på Gunnesbo Gård IP. Måndagar på konstgräs och onsdagar på naturgräs. På helgen spelar vi oftast match både lördag och söndag.

 

Nya spelare är alltid välkomna, vill ni prova på är det bara att höra av sig. Detsamma gäller om andra klubbar är intresserade av att styra upp träningsmatcher. Kontakt nedan.

 

Henrik Mornani, 0735-717044, henrik.mornani@gmail.com

 

 

Sommarläger för p2015
2024-07-07 22:41

Många av killarna har deltagit i föreningens sommarläger Lira Blågult och utöver det har vi också genomfört ett eget läger på Gunnesbo Gård fullspäckat med fotbollsaktiviteter under helgen 6-7 juli. Lägret var en succé och både ledare och spelare var nöjda efteråt. Vi spelade träningsmatcher på både konstgräs och beach-plan. Vi spelade mot andra lag men också internmatcher. Vi hade flera fotbollsövningar och tävlingar och mycket tid för spontanlek i fotbollens tecken. Gemensamma måltider och övernattning i klubbstugan gav möjlighet till att umgås på ett annat sätt än killarna är vana vid och lagkänslan och vänskapsbanden stärktes under lägerhelgen. Vi kunde dessutom gemensamt titta på spännande EM-matcher och samtidigt spela Fifa på x-box tillsammans. Ett väldigt lyckat sommarläger som vi säkerligen kommer att genomföra fler gånger. Tack till alla inblandade.

Lundacupen på Smörlyckan
2024-06-23 20:27

23/6 spelade vi cup mot våra andra lundakompisar i Värpinge IF, Linero IF och Lunds FF. Midsommarhelg och frånvaro gjorde att våra 9 killar på plats fick spela 4 matcher på raken efter varandra. Kul att få möta de andra lundalagen igen och vi tackar Lunds FF som arrangör och våra motståndare för en fin dag på Smörlyckan

Säsongsavslutning och matchhelg
2024-06-17 00:11

I den gångna veckan hade vi både våra sista matcher i seriespelet och vår årliga sommaravslutning. Fredag, lördag och söndag fylldes med fotboll på Gunnesbo Gård för killarna. Vi spelade fina matcher mot både Kvarnby och GOF. På fredagskvällen sken solen över Gunnesbo när våra spelare utmanades av föräldrar och syskon i härliga kamper på planen. Efteråt umgicks vi och grillade tillsammans. Tack för en fin säsong. Nu återstår Lundacupen och vårt träningsläger innan vi går på sommarlov helt. Träningen är nu avslutad och väldigt många av våra killar kommer att delta i Lira Blågult. Trevlig sommar allihopa!

Nya spelhelger v 22-23
2024-06-09 21:34

Två helger med nya matcher på olika orter. Vi tackar Löberöd, Dalby, Furulund och Sorgenfri för fina matcher de gångna två helgerna. Nu väntar en sista spelhelg i serien, en lundacup vid midsommar och avslutningar. Förhoppningsvis får vi också ihop ett sommarläger i juli.

En fantastisk dag på Malmö Stadion
2024-05-27 21:23

Lunds Bois pojkar2015 fick 24/5 en unik chans att få uppleva Malmö Stadion och Malmö FF på nära håll. Genom klubbens samarbete med MFF bjöds våra killar in till att spela förmatch på stadion. 15 av killarna fick beträda planen timmen innan avspark mellan Malmö FF och Kalmar FF för att spela korta matcher mot Harlösa, Klagshamn och Kävlinge/Harrie. Efter matcherna tackade killar publiken och blev hyllade framför ståplatsläktaren. Några av killarna fick chansen att gå in med spelarna i spelarpresentationen som maskotar. På läktaren fyllde vårt lag upp biljettkvoten med 75 spelare med familjer och vilken fest det blev när Malmö gjorde 5-0. Vi tackar Lunds Bois och Malmö FF för möjligheten och konstaterar att våra killar fick en upplevelse med sig som de kommer att bära med sig under en lång tid.

 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier