Bli Medlem i Lunds BOIS 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
P7 (Födda 15)

Välkommen till Lunds BoIS Pojkar 2015

Träningstider hösten 2022:

Tisdagar 17.30-18.30 på gräsplanen vid Gunnesboskolan, kallad Gunnesbo IP.

 

Nya spelare är alltid välkomna, vill ni prova på är det bara att höra av sig till:

 

Tomas Klingstedt, 070-444 6959, tomas.klingstedt@gmail.com

Henrik Mornani, 0735-717044, henrik.mornani@gmail.com

 

 

Dags för fotboll igen
2022-08-01 22:24

Vi hoppas att ni alla haft en fin sommar och att det också sparkats på en och annan boll under ledigheten. Nu är det dags att starta upp fotbollssäsongen och förbereda oss inför en rolig höstsäsong innebärandes träningar och matchspel.

 

Vi startar tisdagen 9 augusti på Gunensboskolan klockan 17:30. Det är alltså samma träningstider som vi haft innan sommaren. Välkomna tillbaka till en ny härlig säsong i Lunds Bois!

Fem sommarfrågor inkl EM-tips
2022-07-24 13:30
Här är P7-lagets svar på Lunds BoIS fem sommarfrågor!
1. Vilka intryck tar ni med från vårserien, när det gäller lagets prestation och utveckling?
Gemenskap
 
2. Vad händer i laget under sommaren?
Vila
 
3. Hur planerar ni att inleda verksamheten under hösten?
På samma vis som sist 
 
4. Om ni vill välkomna flera spelare till ert lag, kan ni säga varför de borde börja hos er?
Gemenskap och glädje
 
5. Svenska damlaget deltar i EM i sommar. Kan ni tippa de tre bästa lagen under Fotbolls EM 2022, dvs brons, sivler och guld?
Brons, Frankrike Silver, Sverige Guld, Brasilien
 
/Diana
Vårsäsongen 2022
2022-06-21 21:13

Säsongen började redan i vintras med inomhusträningar på helgen på Hubertus. Vi var alltid 10-15 st där vilket är ett bra antal för vinterträning. De som tränade i vintras fick lite försprång från övriga lagkamrater som anslöt när vi flyttade utomhus igen. Vi är ca 30-35 anmälda pojkar i laget vilket är något färre än förra året. Oftast är vi runt 20-25 pojkar varje träning + flickorna som brukar vara ca 10. Nästan alla har varit med och spelat nån match under våren vilket varit utvecklande. Vi började med tre anmälda lag men har nu gått ner till två eftersom vi hade svårt att få ihop tillräckligt med spelare på matchhelgerna. Vi tränar alltjämt med flickorna och under våren anslöt även flickor födda 2014 till våra träningar. Vi får se vad som händer inför hösten om vi delar helt på flickor och pojkar eller inte, finns både för- och nackdelar med båda alternativen.
Matcherna som vi har spelat på helgerna har varit väldigt skiftande. Ibland har vi fått tuffa matcher med många mål mot oss men vi har också haft många mål framåt, några vinster och flera jämna matcher. Resultatet är inte något vi som ledare fokuserar på men att vinna och göra mål efter gemensamma kämpainsatser är belönande i sig självt.

Det har varit härligt att se glädjen i barnen på träning och på match. Kul att se dom utvecklas och kämpa tillsammans och även kul att se så många stolta föräldrar dyka upp och stötta barnen.

Tack för en fin säsong önskar vi tränare er alla och hoppas att vi ses igen efter sommaren. Första träningen efter sommaren är 9:e augusti.

Träningar och matcher under våren
2022-04-21 20:48

Från och med vecka 17 med start 26/4 börjar vi träna på Gunnesboskolans gräsplan istället för Gunnesbo gård. Träningstiden är fortsatt tisdagar klockan 1730.

Nu under våren kommer vi även igång med matcher. Vi har ställt upp tre stycken lag för pojkar och ett lag för flickor i Knattespelen som IF Lödde anordnar (https://www.iflodde.se/start/?ID=135373). Spelschema och spelkallelser sker genom SportAdmin-appen och tillhörande utskick därigenom.

 

Har du inte fått information genom mailutskick eller genom SportAdmin-appen beror det sannolikt på att du inte anmält ditt barn på medlemssidan. Gör det genom följande länk: https://www.lundsbois.se/sida/?ID=368806

 

Sista inneträningen och första uteträningen för säsongen
2022-03-05 12:05

Sista träningen inomhus för säsongen på Hubertushallen sker nästa lördag 220312. Det har varit fantastiskt bra träningar med bra uppslutning men nu när våren och ljuset är på väg är det dags att börja spela fotboll utomhus igen. Vi börjar med utomhusträningar på konstgräsplanen vid Gunnesbo gård från och med tisdagen 220315 kl 17:30. Det är första gången vi tränar på konstgräs och första gången vi tränar på Gunnesbo gård. Som tidigare aviserat är dettta endast tillfälligt fram till ungefär mitten av april när vi börjar spela på Gunnesboskolans gräsplan istället. Även då kommer vi träna tisdagar kl 17:30. Beroende på hur många barn och ledare vi har kommer vi kanske även att kunna träna torsdagar kl 17:30 på Gunnesboskolans plan. Men mer information kommer om detta när vi närmar oss april.

 

På Gunnesbo gård kommer vi att ha en fjärdedel av konstgräsplanen och andra lag kommer att träna samtidigt som oss. Leta upp oss på planen men visa respekt för de andra lagen som också finns på plats. Är vi många vuxna ska vi försöka ha någon på plats vid parkeringen/klubbstugan som kan guida vidare er till rätt ställe när ni kommer dit.

 

Vi hoppas på god uppslutning även på uteträningarna framöver!

 
Huvudsponsor
Sponsor Premium
Sponsor Extra
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier