Bli Medlem i Lunds BOIS 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
P7 (Födda 15)

Välkommen till Lunds BoIS Pojkar 2015

Träningstider våren 2022:

Tisdagar 17.30-18.30 på gräsplanen vid Gunnesboskolan, kallad Gunnesbo IP. Från och med v 17 (26/4) har vi träningarna på Gunnesboskolan istället för på Gunnesbo gård.

 

Nya spelare är alltid välkomna, vill ni prova på är det bara att höra av sig till:

 

Tomas Klingstedt, 070-444 6959, tomas.klingstedt@gmail.com

Henrik Mornani, 0735-717044, henrik.mornani@gmail.com

 

 

Träningar och matcher under våren
2022-04-21 20:48

Från och med vecka 17 med start 26/4 börjar vi träna på Gunnesboskolans gräsplan istället för Gunnesbo gård. Träningstiden är fortsatt tisdagar klockan 1730.

Nu under våren kommer vi även igång med matcher. Vi har ställt upp tre stycken lag för pojkar och ett lag för flickor i Knattespelen som IF Lödde anordnar (https://www.iflodde.se/start/?ID=135373). Spelschema och spelkallelser sker genom SportAdmin-appen och tillhörande utskick därigenom.

 

Har du inte fått information genom mailutskick eller genom SportAdmin-appen beror det sannolikt på att du inte anmält ditt barn på medlemssidan. Gör det genom följande länk: https://www.lundsbois.se/sida/?ID=368806

 

Sista inneträningen och första uteträningen för säsongen
2022-03-05 12:05

Sista träningen inomhus för säsongen på Hubertushallen sker nästa lördag 220312. Det har varit fantastiskt bra träningar med bra uppslutning men nu när våren och ljuset är på väg är det dags att börja spela fotboll utomhus igen. Vi börjar med utomhusträningar på konstgräsplanen vid Gunnesbo gård från och med tisdagen 220315 kl 17:30. Det är första gången vi tränar på konstgräs och första gången vi tränar på Gunnesbo gård. Som tidigare aviserat är dettta endast tillfälligt fram till ungefär mitten av april när vi börjar spela på Gunnesboskolans gräsplan istället. Även då kommer vi träna tisdagar kl 17:30. Beroende på hur många barn och ledare vi har kommer vi kanske även att kunna träna torsdagar kl 17:30 på Gunnesboskolans plan. Men mer information kommer om detta när vi närmar oss april.

 

På Gunnesbo gård kommer vi att ha en fjärdedel av konstgräsplanen och andra lag kommer att träna samtidigt som oss. Leta upp oss på planen men visa respekt för de andra lagen som också finns på plats. Är vi många vuxna ska vi försöka ha någon på plats vid parkeringen/klubbstugan som kan guida vidare er till rätt ställe när ni kommer dit.

 

Vi hoppas på god uppslutning även på uteträningarna framöver!

Ny fotbollssäsong framför oss
2022-02-12 20:34

Under säsongen 2021 startade vi upp knattefotbollen i Lunds Bois för barn födda 2015. Det blev en succe och vi hade många glada barn på våra träningar. Under vintern håller vi till inomhus på Hubertushallen och tränar lördagar kl 09-10.

 

Snart drar vi igång med utesäsongen och nytt för i år är att vi ska spela matcher mot andra lag. Vi rekommenderar starkt att ni laddar ner appen SportAdmin MedlemsApp där mycket av vår kommunikation kommer att ske. Där kommer träningstider, matchkallelser och övrig information att publiceras. Det kommer underlätta både för er och för oss.

 

Vi kommer att fortsätta träna inomhus i Hubertushallen lördagar kl 09-10 till och med vecka 10. Från och med vecka 11 kommer vi istället att börja utomhusträning nere på Gunnesbo gårds konstgräsplan tisdagar kl 1730. När kommunen sedan öppnar och tillåter spel på gräsplanen vid Gunnesboskolan kommer vi att flytta träningarna dit. Exakt när det sker vet vi inte ännu men det brukar vara i mitten av april. Vi kan i dagsläget inte säga exakt vilka träningstider vi kommer att ha då vi väntar på besked från klubben.

 

Vidare vill vi nämna att vi har ambitionen att göra en uppdelning i flick- och pojklag. Anledningen till detta är för att Lunds Bois har erfarenheten att detta ökar chanserna att flickorna stannar kvar i klubben vilket vi väldigt gärna vill. Träningstiderna kommer att vara desamma och vi kommer att ha en del moment tillsammans i mixade grupper även framöver så att man kan fortsätta gå på samma träningar med sina kompisar oavsett om man är flicka eller pojke.

 
Huvudsponsor
Sponsor Premium
Sponsor Extra
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier