Bli Medlem i Lunds BOIS 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
Lunds BoIS/Torns IF P19

Seriepremiär, kioskpremiär och lite allmänn info
2022-04-13 00:02

Förra helgen, en solig men kall aprildag, var det dags för 2022 seriepremiär. De senaste månaderna har vi jobbat på att få flera nya spelare att känna sig ”hemma” i laget. Det var skönt att se hur killarna samarbetade bra i denna välgenomförda hemmamatch mot Klågerups GoIF. 

Det var också roligt att det på sätt och vis var ”nypremiär” för kioskverksamheten i klubben. Efter två år utan kiosk pga pandemin var det riktigt trevligt att kunna ha kiosken öppen i lördags. Vi är tacksamma över att Erik Önnerfält, Isaks pappa och förredetta tränare av BoIS-laget, har tagit på sig rollen som kioskansvarig. Men även att det finns stor vilja bland föräldrarna att hjälpa till i kiosken.

 

Inom ledarstaben har vi nyligen fått två nya assisterande tränare, som egentligen båda på olika sätt har varit med tidigare. Victor Bosevski-Segerdahl, en ung ledare som hjälpte till att hålla BoIS laget igång under perioden före sammanslagningen med Torns, samt David Hässelfors, Victor Branzens pappa, som tränade våra Tornare när de var små. Ledarna jobbar också på att hitta den bästa rollfördelningen och den kommande resan till Giffcupen kommer att vara ett jättebra tillfälle för att  alla i laget skall lära känna varandra mycket bättre. Vi kommer också att kalla till ett föräldrarmöte inför denna cupresa.

 

Förutom det spelmässiga satsar vi på att killarna skall utvecklas även på annat sätt kring fotbollen. Flera spelare har gått domarutbildningen och snart är det dags att börja döma både 5/7-manna och 9-manna matcher. Våra spelare har också anmält intresse att jobba som ledare under det populära sommarkollot Lira Blågult. Eftersom antalet platser är begränsat har vi några uppsatta på reservlistan.

 

Laget har fått en sponsring från Alfa Laval för inköp av enhetliga träningskläder, vilket vi är mycket tacksamma för. Vi återkommer med förfrågningar om vilken storlek och vilket tryck man vill ha på kläderna.

 

Vi vill gärna anordna några teambuildningsaktiviteter framöver och mer information om det kommer. För att ha råd med detta behöver vi förstärka lagkassan. Mammorna Thea (Alexander), Alfa (Einar) och Elin (Nino) planerar för flera försäljningsaktiviteter. Vi välkomnar också om någon förälder kan ordna mer sponsring av laget. En bra lagkassa kommer att underlätta finansieringen av den planerade resan till Gothia cupen i juli.

 

Innan dess är det dock flera seriematcher att se framemot! Jag hoppas att vi ses ”på läktaren”!

 

/Aida, lagledare

 


Nyhetsarkiv
Årsberättelse 20212022-02-06 21:46
Säsongen 2022 i gång!2022-01-09 15:17
Årsberättelse 20202021-03-05 16:10
 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier