Bli Medlem i Lunds BOIS 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
Lunds BoIS/Torns IF P19

TornaBoIS snart U19... men först BoIS Galan på söndag...
2022-11-12 00:03

Hej alla,

snart går vi in i den tredje uppehållsveckan efter att vi avslutade vår P16 tid med två spännande matcher i oktober. Först var det tävlingsmatchen mot Klågerups GoIF som slutade oavgjort och som var den sista P16 matchen för båda lagen. Vi hyllade detta med ett gemensamt lagfoto. Därefter var det träningsmatchen mot Hyllie U19 där vi också fick förstärkning av två unga A-lagsspelare, Adunai och Alex.

U19 uppstarten blir på lördag den 19/11 och det kommer mer info om den fotbollsmässiga planeringen från tränarna. Vi kommer också att kalla till ett föräldramöte, men först efter denna uppstartsdag. Mer info om det kommer också.

Nu vill jag passa på att ta upp några andra roliga aktiviteter.

BoIS Galan 2022

På söndag är det BoIS Galan! Efter två år med galan i digital form är det återigen dags för detta populära event i fysisk form på plats kl.14-16 i Gunnesboskolans matsal. Vi hoppas att alla spelarna, men även kompisar, syskon, föräldrar mm kommer. I vår åldersklass kommer det att delas ut ett nytt pris - "I alla väder" och det kommer att vara allmänt trevligt med sällskap från andra BoISare, fika, quiz mm.

U19 lagkassa

Vi har ju tömt P16 lagkassan på Giffcupen, Gothia och andra roliga aktiviteter under året. Så nu har vi startat ny U19 lagkassa. Den första aktiviteten, funktionärskapet vid Kalkstensloppet som vi genomförde i september, har dragit in några första tusenlappar.

Inför uppehållet startade vi en försäljning av kakor. Spelarna har fått digital länk till shopen och även beställningsblanketter i pappersform. Försäljningen pågår till den 20/11 och jag vill uppmuntra alla att jobba hårt för att ta in beställningar från släkt, grannar, vänner mm de avslutande dagarna 😊

Vi har också möjlighet att tjäna pengar genom PantaMera. Om ni har pant hemma som ni vill skänka till laget lämna in det i klubbstugan i samband med träningar framöver. Gärna uppdelat – plastflaskor för sig, metallburkar för sig. Det går bra att lämna in utländska burkar.

 

Gästledare i yngre lag

Flera av våra killar har redan engagerat sig i diverse klubbaktiviteter, tex som ledare under sommarkollo, domare och lokalvårdare och därmed fått nyttig jobberfarenhet och tjänat lite pengar. Det kommer att finnas fler chanser att jobba och engagera sig i klubben, tex i de yngre lagen där det finns behov att hjälpa till under träningar. Våra spelare är nu de äldsta ungdomarna i klubben och de skall vara förebilder för de yngre spelarna. Alla som är intresserade att hjälpa till i de yngre lagen får anmäla sitt intresse till mig eller någon av tränarna. Beroende på hur många som är intresserade kommer vi att göra ett schema på när killarna kan gästa de yngre lagens träningar.

 

Aida
Lagledare


Nyhetsarkiv
Årsberättelse 20212022-02-06 21:46
Säsongen 2022 i gång!2022-01-09 15:17
Årsberättelse 20202021-03-05 16:10
 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier