Bli Medlem i Lunds BOIS 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap

Sponsorer

Vi har de senaste åren utvecklat vårt samarbete med näringslivet och lyckats etablera ett antal sponsorer. Tack vare dessa sponsorer har vi haft avsevärt större möjligheter att hålla en bra kvalitet på verksamheten.

 

Vi tackar våra sponsorer för nuvarande och framtida samarbete och vill också uppmana våra medlemmar och andra att utnyttja det utbud och de speciella erbjudanden som ges, såväl till medlemmar som till allmänhet.

 
Sparbanken Skåne

Sparbanken Skåne är vår bank och även en av de viktigaste sponsorerna av ungdomsverkamheten i klubben. Dessutom har bankens två stiftelser, Sparbanksstiftelsen Finn och Sparbanksstiftelsen Färs och Frosta, starkt har bidragit till att klubben har kunnat slutföra bygget av klubbhuset samt uppförandet av läktaren på Gunnesbo Gård.

 

Sparbanken Skåne är en bank med tydlig filosofi – att vara banken som är nära oss kunder och den plats på jorden som vi kallar hemma. Sparbanken Skåne hjälper både privatpersoner och företagare att skapa en sund och hållbar ekonomi som gör det enkelt att hantera vardagen såväl som att förverkliga drömmar.

LKF

Lunds Kommuns Fastighets AB, LKF, en av våra viktigaste sponsorer, har starkt intresse till att främja ungdomsidrottens positiva utveckling i kommunen och likaså i Lunds BoIS. LKF stöttar våra satsningar inom integrationsarbete med att inkludera nyanlända barn och ungdomar. LKF uppmanar till det förebyggande arbetet mot sexuella övergrepp genom kunskapshöjning kring kroppslig integritet, könsnormer och övergrepp.

 

Inom sitt verksamhetsområde erbjuder LKF ett brett utbud av prisvärda hyreslägenheter, trygghet, service och bra standard för alla krav och ett miljöanpassat boende inom Lunds kommun. Många medlemmar i Lunds BoIS har sitt hem hos LKF.

ICA Kvantum Mobilia

ICA Kvantum Mobilia Lund stödjer Lunds BoIS genom att man visar sin ICA-tag i kasan när man handlar. ICA Kvantum skänker 1% av beloppet till klubben. Tag kan man få via lagens ledare eller kansliet.

 
Alfa Laval Technologies AB

Alfa Laval stödjer ungdomslag och vår populära fotbollsskola.

 

Alfa Laval är en ledande, global leverantör av förstklassiga produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering. Alfa Laval levererar hållbara produkter och lösningar som möter kunders behov – främst inom energi, miljö, livsmedel samt den marina industrin.

Commerce Mind

Commerce Mind sponsrar P13 (2009/2010) laget vid deras lagaktiviteter.

Actic

Träning för alla – från elitidrottare till motionärer. Medlemmar i Lunds BoIS har rabatter på träningskort.

Materialsponsor
 
Stanno

Vår klubbkollektion, innehållande match- och träningskläder samt väskor och annan utrustning, kommer från ett dedikerat allround-sportmärke av hög kvalitet med fokus på lagsport, Stanno.

Team Sportia

Team Sportia är vår leverantör av klubbkollektionen från Stanno. Beställningar av matchkläder sköts av klubben. Om man vill skaffa träningsoverall, diverse träningskäder, väskor, strumpor, vantar eller varför inte en mössa eller snygg gympapåse med Lunds BoIS logga på kan man göra det i butiken på Nova Lund. Där finns möjlighet att prova ut kläder och även beställa personligt tryck på kläderna och utrustningen, tex sitt namn eller initialer.

 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier