Bli Medlem i Lunds BOIS 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap

Om klubben

Lunds BoIS är en stadsdelsförening med upptagningsområde på Gunnesbo, Nöbbelöv, Kobjer och Oscarshem, och vill bli känd för att erbjuda attraktiva aktivititer där båda föräldrar och barn kan mötas och ha roligt. Vi ser vår verksamhet i första hand som en social fostran där alla är välkomna att ha roligt på sina villkor och där ingen sållas bort.

 

Föreningens aktiviteter är förlagda till Gunnesbogård och Gunnesbo IP. Lunds BoIS engagerar över 300 ungdomar i 19 lag och 2 fotbollsskolor i ålder mellan 5-20 år.

 

Lunds BoIS arrangerar en fotbollskola i början på sommarlovet. Barn i åldern 7 till 12 år spelar fotboll och sysslar med en mängd andra aktivititer. Klubbens juniorspelare ställer upp som mycket populära ledare.

 

Målsättningen för Lunds BoIS är mycket mer än att bara vinna på planen. Vi strävar också efter att utveckla våra medlemmar till goda kamrater. Lagkänsla, samhörighet och ödmjukhet är några av de begrepp som vi anser viktiga vid våra sammankomster.

 

Alla är lika mycket värda i Lunds BoIS!

 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier