Bli Medlem i Lunds BOIS 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap

Välkomna till Lunds BoIS! Vi har bollen!

Vi är Lunds äldsta fotbollsklubb - med den breda ungdomsverksamheten.

 

Här tränar och spelar flickor, pojkar, herr- och damseniorer.

 

Skicka gärna ett mail till kansliet@lundsbois.se om du inte hittar det du sökte så tar vi kontakt.

---

Öppettider kansliet: tisdagar 17:00-19:00

Lunds BoIS har arrangerat Tränarutbildning D
2022-12-03 14:19

Förra söndagen, den 27 november, genomfördes andra delen av svenska fotbollsförbundets tränarutbildningen D.

 

Kursen som är på två dagar är första steget i Svenska fotbollförbundets tränarutbildning. Totalt deltog sexton nya ledare. Åtta av deltagarna kom från Lunds BoIS, medan övriga deltagare kom från Värpinge IF och Torns IF. Stort tack till Samir Besic som ledde utbildningen på ett engagerat och passionerat sätt. Efter två intensiva dagar med mycket fotbollssnack var alla överens om att man fått många nya ideer och tankar om sin roll som tränare.

Tack till Euro Finans!
2022-11-26 14:36

I onsdags deltog Lunds BoIS när Euro Finans bjöd föreningarna i Lund på julbord.

 

Euro Finans är Lunds BoIS huvudsponsor och det stöd vi får från Euro Finans är mycket välkommet och jätteviktigt. Julbordet var väldigt trevligt och förutom god mat träffar man många andra engagerade ledare från olika föreningar i Lund. Från Lunds BoIS deltog Tomas Klingstedt och Sara Lawett, från styrelsen. Sara syns till vänster på fotot. Till höger Patrik Bengtsson sponsringsansvarig för Euro Finans.

BoIS-galan 2022 lockade många
2022-11-18 01:18

I söndags hölls vår efterlängtade BoIS-gala, som efter två års digitala arrangemang äntligen kunde hållas på plats i Gunnesboskolan. 

Vi ses på BoIS-Galan på söndag!
2022-11-11 10:10

Ingen har väl inte glömt att vår traditionsenliga BoIS-Gala är redan nu på söndag?  Ta med hela familjen och njut av en härlig eftermiddag med tillbakablickar på det gångna året i klubben, prisutdelningar, quiz, samt fika och godis. Vi ses i Gunnesboskolans matsal kl. 14:00. 

 

Alla BoIS-vänner är vart välkomna, såväl medlemmar som icke-medlemmar!

Ny tränare till Damlaget!
2022-11-08 14:23

Vi välkomnar vår nya assisternade tränare för Damlaget - André Blomqvist!

 

Martin Thilander har tyvärr meddelat att han pga av jobb måste tacka nej till att fortsätta som tränare för Damlaget tillsammans med Ingemar Andersson. Martin har dock lovat att finnas i bakgrunden och stötta laget så mycket han kan. Ingemar behöver därför en ny assisterande tränare.

 

Vi kan nu meddela att vi lyckats knyta André Blomqvist till damtruppen. Vi är både stolta och glada över att André valt Lunds BoIS. Här nedan en liten bakgrund och presentation av André.

Nyheter från våra lag
P9 (Födda 13), 30/11 13:52 
P16 (Födda 06), 28/11 08:52 
F13 (Födda 09/10), 26/11 17:27 
Ledarsida, 23/11 15:01 
 
Huvudsponsor
Sponsor Premium
Sponsor Extra
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier