Bli Medlem i Lunds BOIS 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap

Välkomna till Lunds BoIS! Vi har bollen!

Vi är Lunds äldsta fotbollsklubb - med den breda ungdomsverksamheten.

 

Här tränar och spelar flickor, pojkar, herr- och damseniorer.

 

Skicka gärna ett mail till kansliet@lundsbois.se om du inte hittar det du sökte så tar vi kontakt.

BEVARA SMÖRLYCKAN
2023-12-10 10:45

Igår den 9 december demonstrerade ett antal personer på Smörlyckans idrottsplats mot planerna på nerläggning av idrottsplatsen. Lunds BoIS stöttar kraven på att bevara Smörlyckan och förstår inte att någon över huvud taget kan tänka tanken att förstöra en så viktig mötesplats för Lund. Argumenten som framförs för att det nya sjukhuset måste ligga just på Smörlyckan är så absurda att det är svårt att ta dem på allvar. När man dessutom ställer dem mot en sönderslagen social och kulturell verksamhet och en i dagens samhälle oerhört viktig verksamhet för barn och ungdomars fysiska hälsa blir de än mer absurda.

 

Här följer en text av en av Lunds BoIS ungdomsledare, Henrik Mornani, som deltog i gårdagens demonstration och som vuxit upp med Smörlyckan som en självklar mötesplats.

 

Tomas Klingstedt

Ordförande

Lunds BoIS

Förlängt sponsringssamarbete med LKF
2023-12-02 23:29
LKF kundförvaltare på Gunnesbo/Nöbbelöv, Marica Millertson, och Lunds BoIS ordförande, Tomas Klingstedt. är mycket glada över det forsatta samarbetet

Vi är glada att kunna meddela att Lunds BoIS och LKF förlänger sitt sponsringssamarbete med fokus på barn- och ungdomsverksamheten i vår förening. Det nya avtalet löper under tre år framåt och innebär att LKF och Lunds BoIS kommer att tillsammans bidra till att främja en meningsfull samt aktiv fritid för barn och ungdomar som bor i Lunds kommun.

 

Det ekonomiska stödet från vår mångåriga sponsor LKF är mycket viktigt för att vi skall kunna ge våra lag bra förutsättningar till träningar, matcher och olika lagaktiviteter, för att vi skall kunna bedriva vårt årliga sommarkollo och anordna den traditionella höstavslutningen, BoIS Galan. Detta gör vår förening till en attraktiv mötesplats för våra spelare och deras familjer.

 

LKF, Lunds Kommuns Fastighets AB, är en hyresvärd som erbjuder socialt hållbara bostadsområden, bland annat genom aktiviteter riktade mot barn och ungdomar samt åtgärder som gynnar integration. Här har Lunds BoIS och LKF gemensamt intresse om möjlighet att samverka i olika evenemang i LKFs bostadsområden.

André tar över som huvudtränare
2023-11-27 23:07
André Blomqvist skriver på avtalet som gör honom till huvudtränare för Lunds BoIS damlag

Tyvärr avslutar vår mycket populäre damtränare Ingemar Andersson sitt uppdrag i klubben efter årets säsong. Det har varit två väldigt fina år med Ingemar och vi önskar honom all lycka i framtiden.

 

Under Ingemars andra år lyckades vi få hit André Blomqvist som assisterande tränare. André har gjort ett fantastiskt jobb och tar nu steget upp och blir huvudtränare för damerna.

 

Vi är mycket nöjda och glada att André tar detta steg och vi ser fram emot ett bra och spännande år för damlaget.

Tiktok-fotbollstricksare gästar BoIS Galan
2023-11-17 16:36
BoIS Galan firar 10 år i år. Vi firar detta lite extra!

Vi har nöjet att annonsera att årets BoIS Gala kommer att gästas av Freeskillers från Tiktok, Markus Johansson och Robin Stafwerfeldt. Det kommer att bjudas på en panna-show med chans för ungdomarna att utmana dessa duktiga tricksare i 1V1 matcher där man vinner genom att tunnla motståndaren.

 

Alla BoIS-are med vänner är välkomna till BoIS Galan med prisutdelning, tal och tillbakablickar på BoIS-året 2023, underhållning, gratis fika och chans att vinna fina priser i en quiz. 

 

Hoppas att vi ses på söndag, kl.14 i Gunnesboskolans matsal.

 

 

Herrlaget har fått nya tränare
2023-11-10 17:14
Från vänster Ismail, Damir, Jakob och Gabriel

Lunds BoIS har fått nya tränare som ska leda herrlaget nästa år, 2024. Det blir kvartetten Jakob, Gabriel, Ismail och Damir.

 

Jakob Hamidi blir ny huvudtränare. Jakob har under året varit assisterande i laget och jobbat tillsammans med Magnus Korol, som nu efter säsongen slutar som tränare i Lunds BoIS.

Jakob har efter en egen fotbollskarriär, som startade i Lunds BK och avslutades med en tid i Tyskland, inlett en tränarkarriär i Lunds BK. Han flyttade efter en tid i Lunds BK till Ariana där han avslutade som lärlings-assisterande i Arianas herrlag innan han flyttade över till Lunds BoIS.

 

Vid sin sida som assisterande kommer Jakob att ha Gabriel Hamati och Ismail Mesinovic. Gabriel och Jakob kommer båda från Ariana och jobbade där väldigt tight tillsammans. Ny i gruppen är Ismail som är tämligen ny i sin tränarroll men brinner för rolig och effektiv fotboll.

 

Damir Coco är den enda av de fyra som började sin fotbollskarriär i Lunds BoIS. Damir kommer att ta på sig rollen som den som ser till att laget och allt runt fotbollsverksamheten fungerar på bästa sätt.

 

Lunds BoIS välkomnar denna kvartett och ser med stora förhoppningar fram emot säsongen 2024.

Nyheter från våra lag
P8 (Födda 15), 09/12 22:25 
P10 (Födda 13), 06/12 14:03 
P10 (Födda 13), 06/12 13:51 
P8 (Födda 15), 03/12 21:32 
Gåfotboll, 22/11 09:10 
 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier