Bli Medlem i Lunds BOIS 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap

Välkomna till Lunds BoIS! Vi har bollen!

Vi är Lunds äldsta fotbollsklubb - med den breda ungdomsverksamheten.

 

Här tränar och spelar flickor, pojkar, herr- och damseniorer.

 

Skicka gärna ett mail till kansliet@lundsbois.se om du inte hittar det du sökte så tar vi kontakt.

André tar över som huvudtränare
2023-11-27 23:07
André Blomqvist skriver på avtalet som gör honom till huvudtränare för Lunds BoIS damlag

Tyvärr avslutar vår mycket populäre damtränare Ingemar Andersson sitt uppdrag i klubben efter årets säsong. Det har varit två väldigt fina år med Ingemar och vi önskar honom all lycka i framtiden.

 

Under Ingemars andra år lyckades vi få hit André Blomqvist som assisterande tränare. André har gjort ett fantastiskt jobb och tar nu steget upp och blir huvudtränare för damerna.

 

Vi är mycket nöjda och glada att André tar detta steg och vi ser fram emot ett bra och spännande år för damlaget.

Tiktok-fotbollstricksare gästar BoIS Galan
2023-11-17 16:36
BoIS Galan firar 10 år i år. Vi firar detta lite extra!

Vi har nöjet att annonsera att årets BoIS Gala kommer att gästas av Freeskillers från Tiktok, Markus Johansson och Robin Stafwerfeldt. Det kommer att bjudas på en panna-show med chans för ungdomarna att utmana dessa duktiga tricksare i 1V1 matcher där man vinner genom att tunnla motståndaren.

 

Alla BoIS-are med vänner är välkomna till BoIS Galan med prisutdelning, tal och tillbakablickar på BoIS-året 2023, underhållning, gratis fika och chans att vinna fina priser i en quiz. 

 

Hoppas att vi ses på söndag, kl.14 i Gunnesboskolans matsal.

 

 

Herrlaget har fått nya tränare
2023-11-10 17:14
Från vänster Ismail, Damir, Jakob och Gabriel

Lunds BoIS har fått nya tränare som ska leda herrlaget nästa år, 2024. Det blir kvartetten Jakob, Gabriel, Ismail och Damir.

 

Jakob Hamidi blir ny huvudtränare. Jakob har under året varit assisterande i laget och jobbat tillsammans med Magnus Korol, som nu efter säsongen slutar som tränare i Lunds BoIS.

Jakob har efter en egen fotbollskarriär, som startade i Lunds BK och avslutades med en tid i Tyskland, inlett en tränarkarriär i Lunds BK. Han flyttade efter en tid i Lunds BK till Ariana där han avslutade som lärlings-assisterande i Arianas herrlag innan han flyttade över till Lunds BoIS.

 

Vid sin sida som assisterande kommer Jakob att ha Gabriel Hamati och Ismail Mesinovic. Gabriel och Jakob kommer båda från Ariana och jobbade där väldigt tight tillsammans. Ny i gruppen är Ismail som är tämligen ny i sin tränarroll men brinner för rolig och effektiv fotboll.

 

Damir Coco är den enda av de fyra som började sin fotbollskarriär i Lunds BoIS. Damir kommer att ta på sig rollen som den som ser till att laget och allt runt fotbollsverksamheten fungerar på bästa sätt.

 

Lunds BoIS välkomnar denna kvartett och ser med stora förhoppningar fram emot säsongen 2024.

Division 4 för damlaget nästa säsong
2023-11-05 22:50

Inför något mer publik på läktaren än vanligt, spelade Lunds BoIS damlag returmatchen mot Kvidinge IF i extrakvalet till fortsatt spel i Division 3, hemma på Gunnesbo Gård idag.

 

Den första matchen i detta extrakval, som spelades i Kvidinge i onsdags, vann Lunds BoIS med 2-1. Förutsättningarna inför dagens match var alltså rätt goda, det behövdes vinst eller oavgjort resultat för att damlaget skulle hålla sig kvar i Division 3. Och BoIS var laget som förde spelet i början. Men ändå lyckas Kvidinge göra ledningsmålet. Trots att Lunds BoIS kvitterar relativt snabbt, lyckas motståndarna göra sitt andra mål precis innan halvlekspausen. Detta verkar ha gett dem extra självförtroende.

 

Lunds BoIS kämpar på i andra halvleken, men ju mer tiden går desto mer känns det att Kvidinge är det piggare laget. Lunds BoIS, som har drabbats av mycket skador den senaste tiden, orkar inte hålla pressen. I 87:e minuten gör Kvidinge det avgörande målet. Matchen slutar i förlust 1-3. Det blir Kvidinge IF som får spela kvar i Division 3 och vi gratulerar dem till detta.


För vårt damlag blir det alltså spel i Division 4 nästa säsong.


Det var ett nästan chockat Lunds BoIS damlag som gick av planen, det var inte det man trodde skulle ske. Besvikelsen är jättestor. Frågorna om vad som händer framöver är många. Vilket damlag kommer Lunds BoIS att ha nästa säsong?


Men, i flera matcher, inklusive dagens, när damlaget pga skador saknade spelare, fick de en mycket fin uppbackning av duktiga unga spelare från vårt äldsta flicklag – F14. Detta visar att det finns en mycket lovande utveckling ”underifrån” och att damlaget nu får en chans att starta om och bygga upp en stabil trupp framöver.


Vi är därför övertygade om att Lunds BoIS kommer att lyckas vända detta svåra läge till en positiv möjlighet att stärka damverksamheten.

 

Damlaget får spela extrakval till Div.3
2023-10-30 12:54

Marginalerna var inte på Lunds BoIS damlags sida i returkvalmatchen mot uppstickaren från Division 4 Bjärelaget DFF.


Efter förlusten 0 – 1 i den första kvalmatchen behövde vårt damlag göra en bättre match och flera mål hemma på Gunnesbo Gård igår. Och det gjorde de! Laget hade en hel ordinarie trupp, pressade på hela tiden och gjorde en av sina bästa matcher på länge. Men tyvärr hjälpte inte totalt tre gjorda mål, för det blev otursamt nog också två självmål samt ett mål från bortalaget och matchen slutade 3 – 3. Totalt blev Bjärelaget vinnaren i de två kvalmatcherna med 4 – 3 och klättrar därmed upp till Division 3 nästa säsong. Stort grattis till Bjärelaget DFF!


Lunds BoIS damlag får nu en chans till att hålla sig kvar i Division 3 genom att spela ett extrakval. Motståndaren blir Kvidinge IF, som också har spelat i Division 3 i år. Det blir alltså kamp i två matcher mot degradering till Division 4, kamp mellan två lag som har fått en del motgångar under de senaste matcherna. Lunds BoIS har haft en del skador den senaste tiden och tyvärr det blev också två skador i den senaste matchen. Men – förhoppningsvis kommer ordspråket ”Det som inte dödar, härdar!” att gälla för vårt damlag nu.

 

Vi önskar laget stor kämparvilja och bättre marginaler på sin sida denna gång!


Extrakvalmatcherna spelas redan denna vecka:


Ons 1/11 19:00 Kvidinge IF - Lunds BoIS Dam (Kvidinge IF A-plan)
Sön 5/11 13:00  Lunds BoIS Dam – Kvidinge IF (Gunnesbo Gård A-plan)

 

Kom och heja på damlaget! De behöver publikens stöd nu!

Nyheter från våra lag
Gåfotboll, 22/11 09:10 
P8 (Födda 15), 19/11 21:17 
Gåfotboll, 17/11 17:15 
Herrar A, 15/11 14:19 
F14 (Födda 09/10), 13/11 08:45 
 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier