Bli Medlem i Lunds BOIS 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap

Välkomna till Lunds BoIS! Vi har bollen!

Vi är Lunds äldsta fotbollsklubb - med den breda ungdomsverksamheten.

 

Här tränar och spelar flickor, pojkar, herr- och damseniorer.

 

Skicka gärna ett mail till kansliet@lundsbois.se om du inte hittar det du sökte så tar vi kontakt.

Festlig kväll med Sparbanken Skåne
2023-10-01 22:34

Lunds BoIS största sponsor - Sparbanken Skåne, stöttar förutom oss många föreningar runt om i Skåne. Varje år uppmärksammar de föreningarnas viktiga engagemang inom barn- och ungdomsidrotten genom att dela ut Skånes Idrottsledarstipendie till 250 duktiga unga ledare. En av stipendiaterna i år blev ledaren från Lunds BoIS, Benjamin Dizdarevic, vilket vi skrev om i våras, läs mer om det här.

 

Förra veckan var det dags att fira alla stipendiaterna då Sparbanken Skåne bjöd till en festlig inspirationskväll på Sparbanken Skåne Arena i Lund. Kvällen innehöll mingel, underhållning,  föreläsningar och samtal med flera kända profiler - fotbollsproffsen Behran Safari, som nyligen har avslutat sin framgångsrika spelarkarriär och kommer just från en klubb i Lund - LSK, den internationella fotbollsdomaren Tess Olofsson, den första kvinnliga domare på en svensk elitfotbollsmatch för herrar och som har dömt under damfotbolls VM i sommar, en av Sveriges mest framgångsrika handbollsspelare Bella Gulden, som numera tillhör Lundaklubben LUGI och den kända rappartisten Petter, som själv har börjat idrotta som vuxen som ett sätt att få bättre psykiskt mående i sitt liv.

 

Kvällen bevakades av Skåne Sport och journalisten Christoffer Ekmark, som i mingelvimlet sprang på Lunds BoIS representanter och fick en intervju med vår vice-ordförande Aida. Kolla på intervjun här.

 

Hela artikeln från Skåne Sport och flera intervjuer, bl.a. med Sparbanken Skånes VD Rasmus Roos, finns på: mingel-med-stjarnor-och-foreningar-under-sparbanken-skanes-inspirationskvall.

 

Mer om Sparbanken Skånes initiativ med Skånes Idrottsledarstipendie finns att läsa här: samhallsengagemang/projekt-och-initiativ/skanes-idrottsledarstipendier.

 

Vi gratulerar ännu en gång vår ledare Benjamin och tackar Sparbanken Skåne för denna inspirerande kväll samt deras viktiga stöd till vår klubb!

Ledarsida
Förstärkning på kansliet
2023-09-12 22:42, Ledarsida

Som meddelats tidigare kommer vår kanslist Emma att jobba på distans framöver, pga sina studier.

 

Vi får dock förstärkning på "hemmaplan" av en ny kanslist, Marita Andersson.

 

Marita kommer att bemanna kansliet under följande tider:

udda veckor - onsdag kl.18-20

jämna veckor - torsdag kl.18-20.

Grattis Sverige! Grattis F14!
2023-09-10 16:30

Visst har vi haft en fantastisk fotbollssommar!

 

Ett oförglömligt fotbolls VM i Australien och Nya Zealand blev en tittarsuccé i hela Sverige. Det imponerande svenska damlaget, som var nära att spela finalen, lyckades till sist att vinna VM-brons. Grattis Sverige!

 

Men även här hemma, så klart på en mycket mindre plan, har vi haft framgångar inom tjejfotbollen. Vårt duktiga F14 lag har spelat två turneringar den 11 samt 12 augusti. På den första gick de hela vägen och blev vinnare av Team Sportia cup i Ystad. De var så nära att få med sig en pokal från den andra också, Vinslövs Fritidcenters Cup. Det blev dock förlust om 3:e priset på straffar. Grym helg av tjejerna i två turneringar med denna fina statistik:

10 matcher

1 förlust 

18 gjorda mål

5 insläppta

… och en pokal till prisskåpet i klubbstugan! Grattis Lunds BoIS F14!

Knatteskolan
2023-08-29 20:53, Knatteskolan

Höstsäsongen är igång i vår Knatteskola för pojkar och flickor födda 2017. Vi tränar ute så länge väder och gräs tillåter det och sedan flyttar vi inomhus till Hubertushallen i vinter. Kom gärna och testa på en tisdag och spela fotboll tillsammans med oss

Sommarboll med Lunds BoIS!
2023-07-03 12:59

Efter en fantastisk inledning på sommarlovet med vårt populära sommarkollo Lira Blågult - och rekordmånga deltagare i år, vill vi fortsätta ge möjlighet till fler roliga sommaraktiviteter. Vi inbjuder alla barn 7-14 år, oavsett om de är medlemmar i BoIS eller inte, att besöka oss och ha roligt kring fotbollen under 6 tillfällen i juli, se affischen.

 

Platsen är konstgräsplanen på Gunnesbo Gård.

 

Och - vi inleder varje tillfälle med att bjuda på korv och dricka! Efter det kommer det att vara möjligt att handla lite förfriskning i kiosken, som finns i vår klubbstuga.

 

Denna satsning har blivit möjig tackvare ett generöst bidrag från Lunds Kommun och är en av flera gratis aktiviteter inom Lov i Lund programmet.

 

Sprid gärna nyheten till alla som kan vara intresserade!

Nyheter från våra lag
P8 (Födda 15), 01/10 22:07 
P8 (Födda 15), 23/09 20:09 
P8 (Födda 15), 17/09 22:02 
Ledarsida, 12/09 22:42 
P8 (Födda 15), 10/09 21:03 
Knatteskolan, 29/08 20:53 
 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier