Bli Medlem i Lunds BOIS 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap

Vad är egentligen Lira Blågult?
2024-04-27 10:49

Lira Blågult är inte bara ett fotbollsläger, det är en fantastisk upplevelse där glädje och gemenskap står i centrum. Varje dag fylls med lekfulla övningar, spännande matcher och andra roliga aktiviteter som garanterar skratt. Vårt mål är att skapa en inkluderande miljö, där alla får möjlighet att utöva fotboll på sin egen nivå, samtidigt som man utvecklas tillsammans med andra! Läs mer nedan!

För att inte riskera att någon missar sommarens happening så kommer här en kort sammanfattning av Lira Blågult. Under v.25 och v.26 arrangerar vi i Lunds BoIS, tillsammans med svenska fotbollsförbundet, två veckor fullspäckade av fotbollsaktiviteter för barn mellan 7-12 år.
 
Förra året slog vi rekord i antal deltagare och vi hoppas kunna skapa en minst lika stor succé i år igen!
 
Lira Blågult är inte bara ett fotbollsläger, det är en fantastisk upplevelse där glädje och gemenskap står i centrum. Varje dag fylls med lekfulla övningar, spännande matcher och andra roliga aktiviteter som garanterar skratt. Vårt mål är att skapa en inkluderande miljö, där alla får möjlighet att utöva fotboll på sin egen nivå, samtidigt som man utvecklas tillsammans med andra!
 
Våra erfarna ungdomstränare är engagerade och tar hand om barnen under hela dagarna. De planerar och leder roliga träningar, matcher och lekar för att säkerställa att varje dag på Lira Blågult är full av lärdomar och glädje. Förutom traditionell fotboll brukar vi även testa på beachfotboll, inomhusfotboll och fotbollsgolf. Varje vecka avslutas med en stor tävlingsdag där fina priser delas ut till alla barn. En fullspäckad upplevelse helt enkelt! Det bästa av allt? Många av våra deltagare återvänder år efter år, vilket visar på att Lira Blågult verkligen är en uppskattad och omtyckt tradition. Så varför missa chansen att vara med på sommarens mest spännande fotbollsevent? Anmäl ditt barn till Lira Blågult idag och låt dem vara en del av en sommar full av fotboll och skratt!
 
Finns några platser kvar båda veckorna så passa på: https://www.lirablagult.se/sv/show_club/9278/football 
Anmälan stänger den 14/5. 
 
Välkomna! 

 

 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier