Bli Medlem i Lunds BOIS 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
Ledarsida

Välkommen till Ledarsidan! 

Här hittar du, som tränare och ledare i Lunds BoIS, lättillgänglig information om bl.a. träningstider och planindelning, tränarrollen och organisationen inom klubben, aktuella medlemsavgifter, registrering av spelare, samt hur man går tillväga vid bokning av fotbollsplanen eller klubbstugan.

 

För vidare information eller eventuella förtydliganden kontakta kansliet via kansliet@lundsbois.se eller kom förbi på tisdagar mellan kl. 17:00-19:00.

Ny BoIS funktionsmailbox för material
2023-02-15 08:36

Vi har fått en ny mailadress för ärenden som rör material i klubben:

material@lundsbois.se

 

Vi som primärt kommer att läsa mail i denna funktionsmailbox är:

Didrik Andresson, materialansvarig

Aida Vajraca, assisterande materialansvarig.

 

Snart kommer det ett första utskick till alla ledare från denna mailadress kring den kommande inventeringen av matchkläder. Håll utkik!

 

/Aida

VIKTIGT! Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas 
2023-01-25 09:14

Hej alla ledare!

 

Vi som förening är skyldiga att kräva utdrag ur belastningsregistret för alla som har en koppling till barnverksamheten (upp till 18 år) i föreningen. Detta beslut fattades på Riksidrottsmötet 2018 och började att gälla från och med januari 2020 (källa: Skånes FF). Detta ska göras varje eller vartannat år.

Nu är det dags att visa upp utdrag igen. Ni beställer utdraget hos Polisen, får hem brevet och visar upp det sedan för mig på kansliet. Vi får inte arkivera dessa så de måste uppvisas fysiskt. Detta ska göras innan säsongen drar igång nu i vår. 

 

Hör av er om något är oklart. 

 

Vänliga hälsningar,

Emma

Kansliet öppet kl. 18:00-20:00!
2023-01-17 11:45

Hej alla ledare!

 

Tyvärr måste jag ändra kanslitiden lite på grund av mitt nya schema i skolan. Den nya tiden är tisdagar 18:00-20:00. Gäller tills vidare, men förmodligen inte hela våren. Återkommer med ny uppdatering när jag vet mer. 

 

Jag hoppas att detta inte ställer till det allför mycket för någon. Ni är som vanligt alltid välkomna att maila eller ringa. 

 

Vänliga hälsningar,

Emma

Föreläsning med Nils van der Poel den 15/1
2022-12-23 12:47
Hej kära ledare i Lunds BoIS!
 
Sparbanksstiftelserna i Skåne tillsammans med RF-SISU har skickat ett erbjudande till klubben om att medlemmar kan få vara med på en föreläsningsdag i Kristianstad den 15 januari. Föreläsningen hålls av årets bragdguldvinnare Nils van der Poel. Se information längre ner i mailet för mer detaljer om dagen. 
 
Skulle du vilja gå på detta? Då kan du kontakta mig, Sara Malmsten (jag sitter som föräldrarepresentant i styrelsen) på mail (malmstensara@gmail.com) så kan jag anmäla dig. Du behöver maila mig senast den 3 januari, och det är först till kvarn som gäller eftersom platserna är begränsade (3 st).
 
Ha en fin dag! 
Vänliga hälsningar 
Sara Malmsten, för Lunds BoIS styrelse
 
I utskicket:
 
"Sparbanksstiftelserna i Skåne vill än en gång tacka ledare och föreningar för sitt engagemang för den skånska idrotten. Tillsammans med RF-SISU Skåne bjuder vi in alla föreningar som nominerat ledare till Skånes Idrottsledarstipendier 2022. Varje förening får anmäla tre personer från förening. 

 

Då föreläsningen genomförs i samverkan med Adolf J:s stiftelse genom IFK Kristianstad, Sparbanken Skåne och NIU Kristianstad, erbjuds ni också ta del av ett seminarium kring Framtidens handboll samt avsluta dagen med att titta på VM-handbollen via storbild-TV. 

 

I samband med anmälan väljer ni om ni vill lyssna på Framtidens handboll eller om ni ansluter direkt till föreläsningen med Nils van der Poel.

 

När: Söndagen den 15 januari 2023 kl 13:30

Var: A-hallen Kristianstad Arena 

 

PROGRAM 

13:30 Dörrarna öppnas 

14:00 Framtidens handboll med Johan, Ulf, Johan, Björn och en grupp juniorer

15:30 Nils van der Poel inklusive frågestund 

17:00 Enklare förtäring och eftersnack med VM-handboll på storbilds-TV

Snö på planen - resten av året
2022-12-16 15:37

Hej alla ledare!

Enligt kommunen kommer Idrottsservice inte att uppdatera deras hemsida med info om status på konstgräsplaner under vintern då de inte har möjlighet att kontrollera alla planer i kommunen. Därför måste ni tyvärr själva bedöma om planen är spelbar eller ej och därefter meddelar ni mig i fall ni bestämmer att inte träna så att jag kan avboka de tider det gäller. 

Det ska också tilläggas att rekommendationen är att inte beträda planen vid snö då det bildas isklumpar i planen som tar längre tid att töa och är svårare att ta bort.

Vänliga hälsningar,
Emma

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsor
Sponsor Premium
Sponsor Extra
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier