Bli Medlem i Lunds BOIS 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
Ledarsida

Välkommen till Ledarsidan! 

Här hittar du, som tränare och ledare i Lunds BoIS, lättillgänglig information om bl.a. träningstider och planindelning, tränarrollen och organisationen inom klubben, aktuella medlemsavgifter, registrering av spelare, samt hur man går tillväga vid bokning av fotbollsplanen eller klubbstugan.

 

För vidare information eller eventuella förtydliganden kontakta kansliet via kansliet@lundsbois.se eller kom förbi på tisdagar mellan kl. 17:00-19:00.

Nytt konstgräs - Arbetet börjar nu - klart först v.50
2023-11-14 19:00

Vi har nu fått slutlig tidsplan av kommunen för renoveringen av Gunnesbo Gård.

Tyvärr var beskedet annorlunda och kom med kortare varsel än vi hade hoppats på.

 

Arbetet startar så smått redan denna vecka och vi kan sedan inte räkna med att den nya planen är klar förrän i slutet av v.50. Träning är möjlig onsdag och torsdag den här veckan, men inga matcher kommer kunnas spelas på Gunnesbo Gård till helgen.

 

Fundera igenom hur ni vill göra med era träningar de kommande fyra veckorna och återkom till kansliet om ni har frågor eller för att få hjälp med bokningar. 

 

Vi gör just nu vårt bästa i diskussion med andra föreningar för att hitta lediga plantider.

De lag som har inomhustider vill vi gärna använder dessa under omläggningen och inomhusträning kan också vara ett alternativ för fler lag. Alternativ träning eller kortare uppehåll (med eller utan individuella program) behöver inte heller vara fel den här tiden på året.

 

Ni kan själv leta tider på kommunens anläggningar här: https://lund.rbok.se/

Byte av konstgräs - uppdaterad info (start v.48/49)
2023-11-09 12:00

Vi har nu fått besked av kommunen att byte av konstgräs och belysning på Gunnesbo Gård kommer ske senast v.49. Möjlig start redan v.48. Det ska betyda att ni kan träna/spela som vanligt på Gunnesbo Gård under v.46-47.

 

Arbetet kommer som tidigare meddelats ta två veckor.

 

Kontakta kansliet vid behov för att få hjälp att boka tider på andra anläggningar under omläggningen.

 

Upprustning av Gunnesbo Gård - nytt konstgräs och ny belysning
2023-10-25 11:00

Kommunen har meddelat oss att konstgräset på Gunnesbo Gård kommer läggas om och att det kommer ske inom kort. Avbytarbåsen och bänken vid planen kommer också rustas upp. Ungefär samtidigt kommer även belysningen förbättras och ersättas med LED-armaturer. Det blir granulat som ifyllnadsmaterial även i det nya konstgräset, alltså inte sand som på Fågelvallen.

 
Tidsplanen är tyvärr fortfarande osäker, men det kan bli så att arbetet startar redan v.45. Arbetet beräknas pågå i ca 2 veckor. Vi återkommer självklart med besked så fort vi vet mer.
 
Vi är mycket glada över denna upprustning, men inser också att det kan skapa problem för er i lagen. Kommunen har lovat vara behjälplig med att hitta tider på andra anläggningar åt de lag som behöver bedriva verksamhet under omläggningen.
Gräsplanen stängd - vinterschema från 23/10
2023-10-23 13:00

Som vi tidigare informerat om går vi idag över till vinterschema på planerna.

 

Gräsplanen är nu stängd och all utomhusträning sker på konstgräset.

 

Ni hittar alltid aktuella scheman på ledarsidan via länken Träningsschema.

Träningstider Vinter 2023-2024
2023-10-12 16:00

Vinterns träningsschema för Gunnesbo Gård och inomhus (Hubertusgården och Gunnesbohallen) ligger nu upplagda här på ledarsidan under länken Träningsschema.

 

Tiderna gäller från måndagen den 23 oktober.

 

Vi uppmanar alla att följa schemat och respektera tiderna för de lag som tränar före och efter er. Det blir extra viktigt i vinter när många lag tränar samtidigt på konstgräset.

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Lunds BoIS, 10/12 10:45 
Lunds BoIS, 27/11 23:07 
Lunds BoIS, 10/11 17:14 
 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier