Bli Medlem i Lunds BOIS 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
Lunds BoIS/Torns IF P19

"TornaBoIS" P16 på Gothia Cup 2022
2022-07-25 02:16

Vårt kombinerade P16 lag har deltagit på Gothia Cup. Läs här om denna roliga upplevelse...

Nu har vi varit med om det - Gothia Cup!

 

För drygt ett år sedan när vårt kombinerade lag, som vi kärt kallar för "TornaBoIS", bildades trodde förmodligen inte många att vi skulle uppleva denna fantastiska resa tillsammans. Men vi har verkligen jobbat gemensamt - spelare, ledare och föräldrar, mot detta tidigt satta mål att delta i Gothia Cup 2022.

 

Och vi kom hem i lördags kväll efter en oförglömlig vecka i Göteborg. Vi har tävlat i B16 klassen med totalt 167 lag. Vi har gjort vårt bästa på planen och spelat fem tuffa matcher under fyra matchdagar. Efter vinsten mot det grekiska Athinaikos FC i 64-dels finalen i B-slutspelet, åkte vi ut i nästa match mot Vallentuna BK i 32-dels finalen. Besvikelsen efter den matchen var stor. Men vi lyckades att bearbeta detta och hitta tillbaka till glädjen att vara tillsammans i denna fantastiska upplevelse som Gothia Cup är. Vi är också tacksamma över att föräldrar, släktingar och kompisar har följt och supportat oss på olika sätt under hela turneringen.

 

Vi har upplevt så mycket även utanför fotbollsplanen! Vi har bott på Partille Gymnasium tillsamans med flera andra lag, både svenska och utländska. Vi har åkt både tåg, buss och spårvagn för att ta oss fram i Göteborg. Vi har sett en allsvensk match, IFK Göteborg-Mjällby, vi har kollat på den storslagna Gothia Cup invigningen med underhållning, presentation av alla 59 deltagande nationer och bombastiskt fyrverkeri, vi har upplevt stämningen på flera spelplatser som Heden och Kviberg, vi har följt flera andra matcher, hejat på andra lag med gamla och nyvunna kompisar, vi har badat och padlat i Kåsjön, vi har varit på Liseberg, vi har följt Sveriges kvartsfinal i Dam EM på storskärm i centrala Göteborg mm, mm. 

 

Vi har trivts så bra i laget och vi har verkligen kommit varandra mycket närmre. Och vi har haft det riktigt, riktigt kul hela tiden!

 

Kolla gärna på en del bilder från vår Gothiaresa här.

 

Slutligen vill vi tacka båda våra klubbar, Torns IF och Lunds BoIS, för fina bidrag som har underlättat finansieringen av vår Gothiaresa.

 

Vi önskar alla fortsatt trevlig sommar och på återseende inför seriestarten i augusti!

 

/Aida

"TornaBoIS"

 

 


Nyhetsarkiv
Årsberättelse 20212022-02-06 21:46
Säsongen 2022 i gång!2022-01-09 15:17
Årsberättelse 20202021-03-05 16:10
 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier