Bli Medlem i Lunds BOIS 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
Ledarsida

Stöd till ungdomslagen 2022
2022-04-17 00:25

Lunds BoIS tycker det är bra att våra lag deltar i cuper och turneringar, ordnar träningsläger och sociala aktiviteter. Alla dessa aktiviteter ger bättre lagkänsla och lagsammanhållning. Styrelsen vill därför stötta dessa aktiviteter. Här kommer information om vilka bidrag lagen kan söka 2022.

Då ekonomin i år är något mer ansträngd än tidigare har vi varit tvungna att vara lite mer restriktiva än förra året. I år kan lag endast få anmälningsavgiften betald för 5 turneringar. Tidigare år har antalet cuper varit obegränsat. Lag kan inte få pengar för kläder eller utrustning. Lag kan däremot få pengar för två sociala aktiviteter istället för en. Ni kan med andra ord få pengar för både sommar- och höstavslutning.
 
Det är viktigt att komma ihåg att för att få pengar för olika aktiviteter måste laget sköta sina uppgifter gentemot klubben, t.ex. betala medlemsavgifter och sköta närvaroregistreringen. Att utse en kioskansvarig och att ställa upp och bemanna sina kioskdagar är också ett krav för att erhålla pengar. 
 
Det finns tre möjligheter att få pengar:
1. För lagavgiften för att delta i cup eller turnering
2. Enligt den verksamhetsplan laget lämnat in 
3. För två sociala aktiviteter
 
Ni kan läsa mer detaljer i det här dokumentet.

Nyhetsarkiv
Vinterschema även v. 162023-04-13 12:30
Vinterschema 2022/20232022-10-17 12:52
 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier