Bli Medlem i Lunds BOIS 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
Ledarsida

Varför ledare i Lunds BoIS?

Rollen som ledare har flera dimensioner, man kan vara tränare, lagledare eller förälder som engagerar sig i olika delar av verksamheten. Viktigast är dock att man känner för att bidra med att lära våra ungdomar att visa hänsyn och omtanke om varandra och känna sig delaktiga i ett gemensamt roligt fritidsintresse som vi alla brinner för.

 

Från första början blir många ledare eftersom man har egna barn som är intresserade av fotboll och det är ett bra sätt att vara delaktig i deras aktiviteter. Grundläggande är dock att man tycker det är viktigt att hjälpa till med att skapa en meningsfull sysselsättning, kamratskap och gemenskap på fritiden för ungdomarna i området. Som ledare bidrar man till att fotbollen som fritidsaktivitet kan leva vidare på Gunnesbo.

 

Som ledare får man dessutom en fantastisk möjlighet att lära känna ungdomarna i området och därmed bidra till att öka tryggheten. I vissa fall kan det vara så att man för vissa ungdomar har en viktigare roll än man kan tro.

 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier