Bli Medlem i Lunds BOIS 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
Ledarsida

Träningar och träningstider

Träningstider

Träningstiderna läggs två gånger om året, dels för sommarhalvåret med start i april och dels för vinterhalvåret med start i oktober. Exakt datum i april och oktober när de nya tiderna börjar gälla bestäms av när kommunen öppnar/stänger gräsplanen och beror delvis på vädret.

 

Ni hittar alltid aktuellt och uppdaterat träningsschema här på Ledarsidan. Det är viktigt att ni lägger in era träningar i era lagkalendrar så att föräldrar och andra lag ser när och var ni tränar. Kansliet hjälper till med instruktioner vid behov. 

 

Bokning av extra träningar

Vill ni boka planen för träningar/aktiviteter utöver det fasta träningsschemat för säsongen så kontaktar ni Kansliet, kansliet@lundsbois.se, med era önskemål. Kansliet bokar tiden med kommunen och återkommer till er med besked. Se också till att tiden läggs in i er kalender.

 

Planeringsmöten för träningstider

Träningstiderna bestäms vid särskilda planeringsmöten. För sommarhalvåret sker det i slutet av februari och för vinterhalvåret sker det i början av september.

 

Varje lag ska inför dessa möten funderat igenom vilka tider och på vilken plan man önskar träna. Alternativa tider, dagar och plan bör man också fundera på då egna lagets önskemål kan krocka med andra lags önskemål.

 

Fotbollsplaner:

  • naturgrästräning på Gunnesbo Gård (sommartid)
  • konstgrästräning på Gunnesbo Gård (vintertid och sommartid)
  • inomhusträning i Gunnesbohallen (vintertid)
  • inomhusträning på Hubertusgården (vintertid)

Utrustning

Klubbens materialansvarige är Aida Vajraca. Om något saknas, går sönder eller om man har önskemål på utrustning som vi inte har så kontaktar ni Aida via: material@lundsbois.se.

 

Bollförråd och bollvagnar ska alltid vara låsta.

 

Bollförråd Gunnesbo Gård

I bollförrådet på Gunnesbo Gård har alla lag egna bollar, västar, koner och sjukvårdsväska. Detta hämtas ut hos materialansvarig och alla lag ansvarar för sitt eget material.

 

Det finns också gemensamma träningsredskap som lagen delar på. Det material man använder för sin träning skall lämnas tillbaka på den plats man tog det, tänk på att vi är många som använder sakerna och var rädd om materialet.

 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier