Bli Medlem i Lunds BOIS 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
Ledarsida

Till föräldrar

Föräldrar är varmt välkomna till Lunds BoIS!

 

Som förälder har du en viktig roll att fylla på många olika sätt. Det är viktigt och mycket uppskattat att du som förälder hjälper oss och ger dina synpunkter på vår verksamhet. Ett mycket viktigt forum är truppens föräldramöten som vi tycker föräldrar bör komma på.

 

Om du som förälder tycker att verksamheten i Lunds BoIS verkar rolig och viktig och vill engagera dig lite mer finns många möjligheter. De flesta ledare och funktionärer i klubben är eller har varit föräldrar till spelare i klubben.

 

Lunds BoIS ungdomsverksamhet sköts helt ideellt och ni föräldrar är en nödvändig del i klubben. När barnen börjar i fotbollsskolan är det naturligt att delta i verksamheten, men även när barnen växer upp och blir till stora starka 16-åringar är ni föräldrar väldigt viktiga för dem.

 
Din roll som förälder i Lunds BoIS

9 budord från Skånes FF - Till alla fotbollsföräldrar

Föräldramöte

  • Det är viktigt att i mån av möjlighet delta på alla föräldramöten som tränaren eller lagledaren kallar till. Utan en dialog mellan ledare och föräldrar fungerar inte laget.

Kioskansvar

  • Det behövs en kioskansvarig för att se till kiosken är bemannad de dagar det är lagets tur att spela match genom att dela upp ansvaret bland de andra föräldrarna. All förtjänst från kiosken går till ungdomslagen.

Körning

  • Föräldrar hjälper till att köra till och från matcherna. Det rekommenderas att sätta upp ett körschema så att alla föräldrar som kan är med och delar på uppgiften. 

Lagledare

  • Det behövs en lagledare som hjälper tränaren med att administrera laget. Lagledaren organiserar körningar till och från matcher, tvättschema o dyl. De är länken till klubben i övrigt och ser till att lagmedlemmarna är kända för kansliet genom att alltid skicka in aktuell träningstrupp till kansliet@lundsbois.se så fort det skett en förändring. Det är också lagledarens uppgift att se till att någon från laget finns närvarande på alla ungdomsledarmöten. Uppgiften kan cirkulera mellan er föräldrar.

Medlemsavgift

  • Även om allt arbete är ideellt kostar verksamheten en hel del pengar. Du som förälder måste betala in medlemsavgift för ditt barn i klubben när aviseringen skickas ut i februari/mars. Ingen spelare får spela match utan att betala medlemsavgift. Uppdaterad information om medlemsavgifter finns här

Tvätt

  • Matchkläderna tillhör klubben; det finns en uppsättning per lag plus ett antal bortaställ. Matchkläderna får inte förvaras hemma då det inte finns tillräckligt många för det, något kommer då att saknas när det är match. Därför skall laget turas om att tvätta kläderna och se till att ha dem med till nästa match.
 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier