Bli Medlem i Lunds BOIS 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BoIS
Lunds Boll och Idrottssällskap
Ledarsida

Föreläsning med Nils van der Poel den 15/1
2022-12-23 12:47
Hej kära ledare i Lunds BoIS!
 
Sparbanksstiftelserna i Skåne tillsammans med RF-SISU har skickat ett erbjudande till klubben om att medlemmar kan få vara med på en föreläsningsdag i Kristianstad den 15 januari. Föreläsningen hålls av årets bragdguldvinnare Nils van der Poel. Se information längre ner i mailet för mer detaljer om dagen. 
 
Skulle du vilja gå på detta? Då kan du kontakta mig, Sara Malmsten (jag sitter som föräldrarepresentant i styrelsen) på mail (malmstensara@gmail.com) så kan jag anmäla dig. Du behöver maila mig senast den 3 januari, och det är först till kvarn som gäller eftersom platserna är begränsade (3 st).
 
Ha en fin dag! 
Vänliga hälsningar 
Sara Malmsten, för Lunds BoIS styrelse
 
I utskicket:
 
"Sparbanksstiftelserna i Skåne vill än en gång tacka ledare och föreningar för sitt engagemang för den skånska idrotten. Tillsammans med RF-SISU Skåne bjuder vi in alla föreningar som nominerat ledare till Skånes Idrottsledarstipendier 2022. Varje förening får anmäla tre personer från förening. 

 

Då föreläsningen genomförs i samverkan med Adolf J:s stiftelse genom IFK Kristianstad, Sparbanken Skåne och NIU Kristianstad, erbjuds ni också ta del av ett seminarium kring Framtidens handboll samt avsluta dagen med att titta på VM-handbollen via storbild-TV. 

 

I samband med anmälan väljer ni om ni vill lyssna på Framtidens handboll eller om ni ansluter direkt till föreläsningen med Nils van der Poel.

 

När: Söndagen den 15 januari 2023 kl 13:30

Var: A-hallen Kristianstad Arena 

 

PROGRAM 

13:30 Dörrarna öppnas 

14:00 Framtidens handboll med Johan, Ulf, Johan, Björn och en grupp juniorer

15:30 Nils van der Poel inklusive frågestund 

17:00 Enklare förtäring och eftersnack med VM-handboll på storbilds-TV


Nyhetsarkiv
Vinterschema även v. 162023-04-13 12:30
Vinterschema 2022/20232022-10-17 12:52
 
Sponsor Premium
Sponsor Värde
Materialsponsor
Stöd Lunds Bois via
Sociala Medier